Category:

Black Eyelashes

black lashes

Aceasta sectiune noi o numim “paradisul” artistilor de gene, pentru ca aici vei gasi toate tipurile de gene, de la diferite branduri -  Premium sau pentru practica de inceput - la curburi, grosimi si lungimi diferite, cu maximum de versatilitate. Extensiile de gene constituie produsul de baza in serviciile de aplicare de gene, astfel ca va invitam sa alegeti genele care vi se potrivesc:

Puteti alege Ibeauty  -  una dintre alte firmele globale de top care produce extensii pentru gene. Curburile dramatice sau delicate, grosimile si textura acestora fac brandul sa se diferentieze complet de alte firme. Sau poate clientele tale prefere genele moi, foaaaarte moi si atunci iti recomandam genele Butterfly. Daca esti incepator, te invitam cu incredere sa mergi pe Blossom - gene speciale pentru incepatori la volum – va trebuie sa iei de foarte jos de la baza ca sa iasa un buchetel frumos fara aproape niciun efort. Iti recomandam si Yassine – un tip de gene revolutionar in piata din Romania, fiind de un negru intens si sunt extrem de moi, avand o textura coreeana, care permite formarea facila a evantaielor.

Iar pentru momentul in care doresti sa iti tii bugetul sub control, te invitam sa prinzi reducerile la gene: Ultimele bucati, stoc clearance sau genele iBeauty cu logo vechi  - le gasesti aici la reducere; de asemenea si genele care au cutiuta sparta beneficiaza de un discount considerabil.

Active filters

Free samples Yassine and a Blossom line

Price:

RON0.00

0.15 Yassine Silk 20 lines eyelash extenssion

Price:

RON47.00

0.12 Yassine Silk 20 lines eyelash extenssion

Price:

RON47.00

0.10 Yassine Silk 20 lines eyelash extenssion

Price:

RON47.00

0.07 Yassine Silk 20 lines eyelash extenssion

Price:

RON47.00

0.05 Yassine Silk 20 lines eyelash extenssion

Price:

RON47.00

L 0.12 Yassine Silk, 20 lines extensii gene

Price:

RON47.00

L 0.07 Yassine Silk 20 lines, eyelash extenssion

Price:

RON47.00

Curl D Blossom eyelashes easy volume with magnet

Price:

RON53.00
  • New

Curl C Blossom eyelashes easy volume with magnet

Price:

RON53.00
  • New

Curl L Blossom eyelashes easy volume with magnet

Price:

RON65.00
  • New

New products

All new products