Category:

2D, 3D, 6D Premade fan lashes

Aceasta categorie se adreseaza tehnicienilor de gene si constituie o solutie excelenta si in cazul in care dorim sa completam spatiile goale intre gene, la intretinere. Va puteti bucura clientele cu buchetele dispuse simetric, de calitate excelenta, cu un finisaj delicat, ideal pentru crearea aplicatiilor cu aspect “fluffy”, foarte solicitat de anumite cliente..

Genele false economisesc cu siguranta o buna parte din timpul nostru, nefiind nevoie sa mai intram in rutina machiajului de zi cu zi. Sunt cliente care nu doresc insa doar simpla inlocuirea a machiajului, ci tind catre noi niveluri de senzualitate, vor sa intoarca priviri sis a se simta sexy. Recomanda-le asadar cu incredere! Extensiile de gene cu efect 2D, 3D si 6D sunt extensii care iti permit sa obtii un efect minunat, care va fi cu siguranta apreciat de catre acest tip de cliente, deoarece iti vei bucura doamnele cu gene mai groase si mai lungi cu pana la 50%.

Aplicate in mod corect, efectul buchetelelor dureaza pana la 6 saptamani, cu toate acestea iti sugeram sa ii recomanzi clientei sa revina pentru intretinere si umplerea genelor la fiecare 2-3 saptamani.

free shipping worldwide

Free shipping from

100 euro in all Europe, 3-5 days

Customer service

24/7 Urgent Customer service

tel 0040743280099 FB https://m.me/MonikaOrzelowskaPL

Money back guarantee

Money back guarantee!

un used products can be returned