Category:

3D, 6D Premade fan lashes

Aceasta categorie se adreseaza tehnicienilor de gene si constituie o solutie excelenta si in cazul in care dorim sa completam spatiile goale intre gene, la intretinere. Va puteti bucura clientele cu buchetele dispuse simetric, de calitate excelenta, cu un finisaj delicat, ideal pentru crearea aplicatiilor cu aspect “fluffy”, foarte solicitat de anumite cliente..

Genele false economisesc cu siguranta o buna parte din timpul nostru, nefiind nevoie sa mai intram in rutina machiajului de zi cu zi. Sunt cliente care nu doresc insa doar simpla inlocuirea a machiajului, ci tind catre noi niveluri de senzualitate, vor sa intoarca priviri sis a se simta sexy. Recomanda-le asadar cu incredere! Extensiile de gene cu efect 2D, 3D si 6D sunt extensii care iti permit sa obtii un efect minunat, care va fi cu siguranta apreciat de catre acest tip de cliente, deoarece iti vei bucura doamnele cu gene mai groase si mai lungi cu pana la 50%.

Aplicate in mod corect, efectul buchetelelor dureaza pana la 6 saptamani, cu toate acestea iti sugeram sa ii recomanzi clientei sa revina pentru intretinere si umplerea genelor la fiecare 2-3 saptamani.

Active filters

New products

All new products