Category:

Liquids , Adhezives

Lichide – Materiale esentiale pentru aplicare: lipici, lash shampoo, primer etc

Toate ne dorim cliente care pleaca si se reintorc in salonul nostru cu zambetul pe buze, nu-i asa? Pentru acest rezultat, nu doar alegerea extensiilor de gene este esentiala, ci si a materialelor aditionale care ne ajuta la o aplicare corecta.

Vei gasi asadar in cadrul acestei categorii, instrumentele de baza pentru aplicarea extensiilor de gene. Vorbim despre adezivi de diferite branduri si tipuri, care necesita a fi alesi in functie de sezon: umiditate si temperatura, sau in functie de nivelul de experienta.

Pentru o aplicare care rezista timp indelungat aveti nevoie de primer, pe care il regasiti de asemenea in aceasta categorie. 

Va recomandam si spuma anti-alergica de curatare, foarte prietenoasa si blanda cu ochii clientelor si diverse tipuri de remover al genelor, pentru momentul intretinerii.

Aditional, pentru a crea un tablou perfect imbinat intre gene si par, dedicat doamnelor cu parul deschis, am inclus in oferta noastra si sampon de diverse nuante. 

Vrem sa imbunatatim in permanenta portofoliul nostru de produse, astfel ca te invitam sa ne spui experienta ta cu produsele noastre sau sa ne ceri sfatul cu privire la produsele pe care doresti sa le alegi.

Active filters

Primer 3:1 (cleanser/activator) 15ml

Price:

RON39.00

5ml Ultimate bond glue

Price:

RON55.00

3ml Ultra Bonding Glue

Price:

RON45.00

5 ml Ultra Bonding Glue

Price:

RON55.00

10 ml Ultra Bonding Glue

Price:

RON65.00

5ml Pro Cling Glue IB SUMMER

Price:

RON59.00

Anti-allergic cleansing foam 100 ml/bottle

Price:

RON30.00
Add to cart

5 ml Hyper bond Glue

Price:

RON55.00
  • OUT OF STOCK

New products

All new products