Category:

Single color

 Fa-ti clientele sa se simta special cu genele colorate

Creaza un aspect la fel de unic precum clientele tale, adaugand evidentieri pentru a imbunatati culoarea ochilor. Nu stim exact cum a inceput acest trend, ceea ce este important este faptul ca extensiile de gene colorate constituie misterul care fac ochii sa straluceasca, sa iasa in evidenta extraordinar de frumos. Aceasta categorie a magazinului nostru online iti permite sa creezi arta prin intermediul genelor colorate.

„Beneficiul nr. 1 pentru obtinerea genelor colorate este ca acestea sunt concepute pentru a imbunatati culoarea naturala a ochilor si forma ochilor si mai mult decat extensiile traditionale de gene”, ne spune fondatoarea Envious Lashes si expertul in gene pentru celebritati - Clementina Richardson. "Genele colorate va ajuta, de asemenea, sa va exprimati individualitatea, pop-urile subtile de culoare creeaza o prezenta sexy, pregatita de flirt in orice moment."

Poti opta pentru orice culoare si chiar poti sa personalizezi un aspect multicolor combinat, insa este recomandat sa alegi culoarea sau combinatia de culori intr-un mod care sa imbunatateasca culoarea naturala a ochilor clientei.

De exemplu, violetul face ca ochii verzi sa straluceasca mult mai intens si functioneaza bine si pe ochii caprui pentru a crea iluzia ochilor mai mari. Verde functioneaza cel mai bine cu ochii alungiti, in timp ce albastrul ajuta fetele cu ochi albastri sa aiba un impact amplificat si, de asemenea, scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor caprui. De exemplu pentru posesoarele de ochi albastri trucul expertului ar fi aplici 20% extensii de gene de culoare neagra si 80% albastru.

Beauty tips: Frumusetea speciala necesita un pic mai multa rabdare. Transmite clientelor ca probabil vor petrece putin mai mult timp la salon decat de obicei - aproximativ cu 30 de min mai mult. Spre deosebire de aplicarea genelor negre traditionale, genele colorate necesita ceva mai mult timp de gandire in plasare si creativitate. Crearea de simetrie pe ambii ochi este importanta. Este o arta de care clientele tale vor fi extrem de multumite.

Active filters

Your own color mix D 0.10 MIX PERSONALIZAT

Price:

RON4.50
Add to cart

New products

All new products