Category:

Kits-Sets

Cele mai accesibile si bune truse profesionale de care ai nevoie pentru a-ti incepe calatoria in domeniul aplicarii de extensie a genelor - intr-un singur loc!

Gasesti tot ce ai nevoie pentru a crea genute uimitoare in cadrul kiturilor noastre de extensie a genelor individuale, care se bucura de o inalta solicitare. Indiferent ca esti un nou actor pe scena aplicarii de gene sau esti deja o persoana experimentata, care abordeaza noi tehnici, kiturile noastre profesionale de extensie a genelor sunt aici pentru a juca rolul principal, oferind toate elementele esentiale pentru fixare, precum primere si adezivi sau poate pentru ca tu sa poti sa practici un pic mai mult atunci cand nu esti sigura pe tine. 

Kit-urile noastre de gene sau de accesorii sunt dedicate in special incepatorilor, atat prin selectia produselor alese – gene Blossom,cap de manechine, adezivi pentru primele experiente, cat si pentru a optimiza la maxim bugetul. Stim cat de dificila este demararea unei mici afaceri, astfel ca aceasat categorie a fost creata pentru a-ti sprijini visul.

Daca ai dubii in legatura cu achizitia unui produs, suntem aici pentru tine

Active filters

Medium KIT eyelashes extensions 17 pic.

Price:

RON590.00

FULL KIT eyelashes extensions 20 pcs

Price:

RON900.00

New products

All new products