*** Avansul nu se returnează în cazul în care nu puteți ajunge la curs în data stabilită***** 


Curs de pregătire în domeniul extensiilor de gene 4 MARTIE – Preț 500 lei/ 106.65 EUR

Pregătirea în domeniu se face în grupă și este destinată fetelor care vor să afle dacă acest domeniu este potrivit pentru ele sau nu. Ca orice alt bussines este nevoie de o investiție considerabilă la început. De la cursuri de bază, la cursuri de perfecționare și produse și accesorii. Haideți să luăm urmatorul exemplu- 

O fată care nu a mai cochetat deloc cu această meserie decide să se apuce de un curs de bază. Investește în curs, investește în toate produsele si accesorile necesare aplicării ( gene, adezivi, lampă, pat- sunt multe produse de care aveți nevoie) și cel mai important investește timp, iar peste 2 săptămâni de exersat observă ca nu are răbdare, lucrările nu ies așa cum își dorește și decide să renunțe. Ar fi o pierdere de 1000 EUR aprox. 

Prin acest curs de introducere în domeniu vrem să evităm astfel de situații și să ne asigurăm că fiecare viitoare cursantă are talent , că va avea o meserie de viitor și nu investește timp și reusurse financiare anapoda. 

*** Acest curs NU este obligatoriu înaintea cursului de bază! Este o prevenție pe care am introdus-o pentru a asigura cursantele că această meserie este ceea ce își doresc.  ***

Cursul cuprinde teoria și lucrări pe capul de manechin. 

Tehnica 1-2D. 

Pentru rezervări- +40762836595 sau lasă-ne un mesaj aici


Durată- 1 ZI

Curs de bază 9 MARTIE - 2000 LEI/ 420.6 EUR


După multe bătăi de cap, ne-am hotărât să schimbăm durata cursului pentru ca la finalul cursuluipoți aplica extensii de gene direct pe clientă. Inițial, cursul era format doar din 2 zile ( prima zi teorie, a doua zi practica pe model uman), iar ulterior cursantele aveau nevoie de practică înainte de a începe să aplice extensii de gene pe client. Pentru a facilita procesul de învățare și aplicare corectă, programul cursului va fi următorul- 

Ziua 1 - Teroie în grupă și practică pe manechin 

Ziua 2 - Practică individuală pe model uman ( Tehnica 1-2D)

Ziua 3-4-5 * Zile opționale - Poți aduce modelele la sediul și vei face practică sub supravegherea Monikăi. 

După 5 zile de curs vei fi pregtită să aplici gene direct pe client, fără a mai fi necesar să aplici pe model. 

Pentru rezervări- +40762836595 sau lasă-ne un mesaj aiciMonika Orzelowska spune- 

Acest curs de bază nu mai este disponibil la mine.  

Poate in câteva luni ma voi întoarce la cursurile de baza, dar acum nu mai pot. Am făcut sute de cursuri și sunt epuizata. 

Pe viitor când o sa doriti sa faceti volum, atunci da,  un curs scurt cum se fac buchetele volum in 2 secunde direct de pe banda sau cum se aplica gene intr-o ora sau o ora jumate inclusiv remover gene vechi , sau online marketing. 

Toate acestea, da ! 

După ce o sa fii stabilită bine in baza.

Și baza trebui sa o faci în altă parte.  

Va scriu cum a aratăt la mine acest curs sa puteti compara cu alte cursuri. 

Curs-ul a costat 2000 lei 

Și a durat 2 zile intensiv 

Prima zi teorie / materiale / aplicare pe manechin. 

A doua zi aplicare pe model. 

Dupa aceea au fost încă 3 mai lejere unde: 

Practici marketing când vine clienta - in fiecare zi câte un model. Ce practici:  (sa ai mereu cliente care vin constant, sa ai cliente mulțumite mereu, sa crești prețurile constatnt) toate acestea au fost in teorie in prima zi.

Dupa aceeaa aplici gene pe model , deci 3 zile extra și 3 modele extra.

Eu stau cu tine tot timpul prime 2 zile. 

In urmatoarele 3 zile stau când vine clienta, când pleca (aici practici metode de persuasiune pentru a câștiga clienta) și 2 mai vin când aplici sa vad daca aplici corect, exact cum ai fost instruită.

După cele 5 zile vei fi pregtită să aplici direct pe client fară să fie necesar să exersezi pe model, pe mamă, prietenă etc, și nici nu ai nevoie sa începi cu prețuri mici ca îți garantez ca pleci in stare sa lucrezi in salon. 

Asta a fost la mine, acuma intreabati pe alții cum este la ei și sper să găsiți un curs care o să vă pregătească în domeniu foarte bine.

Curs de perfecționare 1-2D - 1000 LEI/ 211.3 EUR ( dată individuală). 

Cursul de perfecționare este pentru fetele care nu sunt mulțumite de calitatea lucrărilor pe care le execută, nu sunt mulțumite de rezitența genelor sau de rezultatul final al aplicării... Sau pentru fetele care pur și simplu doresc să își îmbunătățească tehnica, furând secretele Monikăi. 

* Opțional se arată și tehnica 3D ( Spunem opțional pentru că nu recomandăm aplicarea 3D one by one, timpul de aplicare fiind foarte lung). Tehnica 3D direct pe bandă se învață în cadrul cursului de volum. 
Durată curs- 1 ZI 

Pentru rezervări- +40762836595 sau lasă-ne un mesaj aici 

Training volum în 2 secunde ONLINE- Preț 1000 de lei/ 209.3 EUR

Mai jos găsiți atașat un video cu buchețele realizate în urma training-ului Online

Accesul la informațiile din cursul online este de 30 de zile. 


AICI puteți vedea detaliile și beneficiile cursului ONLINE.  Training Volum 3D-15D ( 4 ore) 17 MARTIE - Preț 500 LEI/ 106.65 EUR

În cadrul acestui training se pune accentul pe crearea evantaielor. De curând am hotărât să scoatem din cadrul cursului pe model uman pentru că - 

1. Prețul crește 

2. Cursanta nu va putea aplica modeul în întregime, la început fiind solicitant să creezi buchețele direct pe bandă. 

Tehnica pe bandă este cea mai rapidă metodă de a aplica volum ( Un cursant cu experiență aplică în 1h 30 min un MEGA VOLUM complet), dar la început poate fi destul de solicitantă pentru cursant. După curs sunt necesare de 3-4 zile de exerasare intevisă a tehnicii, apoi te poți apuca și de aplicat. 

Suportul nostru este grantat! 


 


** Plata se realizează la sediul nostru din Bv. Iuliu Maniu nr. 171C, sau online prin transfer bancar

ori prin Paypal folosind acest link ( La plata prin Paypal se accepta doar plată cu cardul în EURO, nu conteaza in ce valuta ai card, trebui sa faci un cont) ***

** Se achită un avans de 50% înaintea cursului pentru rezervarea locului, iar diferenta în ziua cursului** 

Poti platii 50 % cu cardul aici

Pentru rezervări- +40762836595 sau lasă-ne un mesaj aici


*** Avansul nu se returnează în cazul în care nu puteți ajunge la curs în data stabilită*****